Inschrijving op kavels Groot Bronswijk-terrein groot succes

29 april 2021

Woensdag 31 maart is de kavelverkoop op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen van start gegaan. Tot en met woensdag 21 april konden belangstellenden zich inschrijven. 

Op het terrein zijn elf nieuwbouwkavels beschikbaar, waarvan vier kavels op de locatie Nieuw-Hebron en zeven kavels op de locatie De Burcht. De gemeente Eemsdelta heeft in totaal 17 inschrijvingen mogen ontvangen voor de beschikbare kavels.

Wethouder Jan Menninga: “We zijn in januari 2020 samen met belangstellenden een traject gestart om te kijken hoe we de kavels zo veel mogelijk naar de woonwensen van deze geïnteresseerden konden inrichten. Het is goed om te zien dat uit deze groep belangstellenden nu ook daadwerkelijke inschrijvingen zijn gekomen. De verkoopbrochure is hee veel aangevraagd. Er hebben zich ook geïnteresseerden ingeschreven die nog niet bij ons bekend waren, maar dit toont alleen maar meer aan hoe gewild de kavels zijn.”

Loting
Wethouder Pier Prins: “Door de over-inschrijving op de kavels zal er een loting plaatsvinden op donderdag 29 april. We zijn natuurlijk blij met deze hoeveelheid inschrijvingen, maar dit gaat helaas ook betekenen dat we geïnteresseerden moeten gaan teleurstellen. De loting wordt verzorgd door Emmius Notarissen in Delfzijl. Dit onder toeziend oog van wethouder Jan Menninga en mijzelf. De lotingsuitslag zal dezelfde dag worden gedeeld met de inschrijvers. De ingelote personen zullen door Jan Menninga en mij telefonisch op de hoogte worden gebracht van de lotingsuitslag.”

Bron: eemskrant.nl
lees hier het originele artikel

Wilt u hier uw droomhuis bouwen? Met ruim 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.