Coevorden: nieuwe kavels in plan Ossehaar!

07 mei 2021

De gemeente Coevorden verkoopt drie nieuwe bouwkavels in plan Ossehaar, aan de rand van dit nostalgische stadje. Deadline voor de inschrijving bij de gemeente is 21 mei 2021.

Wie door Coevorden wandelt zal merken dat dit een stad is met een bijzonder historisch verleden. De middeleeuwse stad was door zijn strategische ligging een toegangspoort naar het noorden van Nederland. Het kasteel en restanten van de vestingwerken getuigen hier nog van. Naast deze rijke historie vind je in Coevorden een gezellige en gemoedelijke sfeer. Heerlijk om te ervaren op een van de vele terrasjes die het centrum rijk is.

Tussen water, stad en land ligt de mooie in aanbouw zijnde nieuwbouwwijk Ossehaar. Een mooie ruim opgezette wijk met ligging aan het water. De gemeente Coevorden biedt hier kavels voor de bouw van woningen aan.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie, waaronder woningen in Coevorden: onlangs zijn hier nog twee fraaie vrijstaande woningen gerealiseerd aan de Harm Koningstraat (zie afbeeldingen).

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Ossehaar weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.