Bedum: kavels in het open, groene en speels opgezette plan Waterwereld

07 mei 2021

De gemeente Het Hogeland biedt 11 kavels voor vrijstaande woningen aan in plan Waterwereld, onderdeel van de vierde fase van de wijk Ter Laan, dichtbij het sfeervolle oude centrum van Bedum.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis tussen de waterpartijen, parkjes, plantsoenen en speelgelegenheden die deze buurt kenmerken?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Ter Laan graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Waterwereld (Ter Laan IV)?

Bekijk ook het project Waterwereld (Ter Laan IV)