Assen: inschrijving eerste kavels Kloosterakker start op 2 juni a.s.!

07 mei 2021

Het is zover: de gemeente Assen start met de verkoop van de eerste kavels in plan Kloosterakker. Dit plan is het eerste deel van de de nieuwe uitbreiding van de wijk Kloosterveen aan de westrand van de stad.

Er worden in deze eerste ronde 47 vrije kavels uitgegeven. 33 hiervan zijn bedoeld voor vrijstaande woningen, 14 voor twee-onder-één-kapwoningen. De inschrijvingsperiode start op 2 juni en eindigt op 16 juni, waarna op 21 juni een loting plaats zal vinden.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen (klik hier), of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie, waaronder tientallen woningen in eerdere fases van Kloosterveen (zie de afbeeldingen).

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Kloosterveen weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kloosterakker?

Bekijk ook het project Kloosterakker

In verkoop
custom media