8 kavels in verkoop in De Tippe (Stadshagen), Zwolle

10 februari 2022

De gemeente Zwolle biedt kavels aan in De Tippe, een nieuwe, ruime wijk aan de rand van stadsdeel Stadshagen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente (klik hier).

Deze locatie combineert ruim wonen met een korte afstand tot het stadscentrum van Zwolle. 

Realiseert u hier samen met ons het huis van uw dromen?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

 

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

 

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

 

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.

* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: reeds via Woonwensfabriek gerealiseerde woning.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weideburen (De Tippe, Stadshagen)?

Bekijk ook het project Weideburen (De Tippe, Stadshagen)

In verkoop
custom media
Meer informatie

Weideburen (De Tippe, Stadshagen)

Zwolle

191m - 236m kaveloppervlak
€ 140.000 tot € 175.000