Weideburen (De Tippe, Stadshagen), Zwolle

In verkoop

Nieuw in verkoop: 10 kavels voor onder architectuur te bouwen geschakelde woningen. Deadline inschrijving bij de gemeente Zwolle: 25 oktober 2022, 16u. Digitale informatiebijeenkomst (zie de website van de gemeente): 12 oktober 2022.

Weideburen (De Tippe, Stadshagen)

Ruim wonen op korte afstand van het stadscentrum van Zwolle.

De gemeente Zwolle biedt kavels aan in De Tippe, een nieuwe, ruime wijk aan de rand van stadsdeel Stadshagen. Meer informatie over de kavels vindt u op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons hier het huis van uw dromen?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Weideburen (De Tippe, Stadshagen)

Zwolle: start verkoop 10 kavels Weideburen

De gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor onder architectuur gebouwde geschakelde woningen in de Zwolse wijk Stadshagen. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blikvanger. 

Lees verder

Zwolle: kavels De Tippe

Samen met een architect een rijwoning ontwerpen naar uw eigen woonwensen? In De Tippe kan dit binnenkort. Hier komen na de zomer tien kavels te koop voor geschakelde woningen, die allemaal een eigen, unieke gevel krijgen. Het worden echte blikvangers in de buurt.

Lees verder

8 kavels in verkoop in De Tippe (Stadshagen), Zwolle

De gemeente Zwolle biedt kavels aan in De Tippe, een nieuwe, ruime wijk aan de rand van stadsdeel Stadshagen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente (klik hier).

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Havezathentunnel
217 m
Bushalte Hasselterweg
533 m
Bushalte Zonnehuis
577 m
Bushalte Nieuwe Hasselterweg
814 m
Bushalte Belvederelaan
844 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De Wendakker
895 m
OBS De Schatkamer
897 m
KBS De Vlieger
900 m
Bibliotheek Zwolle Stadshagen
1.04 km
Deltion College
3.1 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
936 m
Jumbo
943 m
Kruidvat
1.01 km
Albert Heijn
1.01 km
ING Bank
1.03 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
F.S.B. van de Werken
4.33 km
Weezenlanden
4.7 km
Apotheek Zwolle Zuid
6.66 km
Boots Apotheek Capellen
7.15 km
Apotheek Hanzeland
7.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen