Groot Holthuizen, Zevenaar

Toekomstig

In januari 2022 start de gemeente Zevenaar met de uitgifte van kavels voor 11 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen in De Holtkamp en 4 kavels voor vrijstaande woningen in De Stede. Aanmelding bij de gemeente: tot 15 december a.s.

Groot Holthuizen

  • Zevenaar

Zelf uw droomhuis ontwerpen in Groot Holthuizen.

De gemeente Zevenaar biedt 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan op diverse locaties in nieuwbouwplan Groot Holthuizen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om voor deze locatie uw eigen droomhuis te ontwerpen, op basis van uw persoonlijke woonwensen en budget.

U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; in den lande zijn al ruim 2.500 woningen op basis van een ontwerp van ons gerealiseerd.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Groot Holthuizen

24-11-2021

Zevenaar: ontwerp samen met ons uw droomhuis!

De gemeente Zevenaar biedt 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan op diverse locaties in nieuwbouwplan Groot Holthuizen.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Pakkebierhofstraat
621 m
Bushalte Schutterstent St. Anna
738 m
Bushalte Marconistraat
987 m
Bushalte Rabobank
1.34 km
Bushalte Ringbaan Oost
1.46 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ROC A12
2 km
Liemerscollege
2.45 km
t´Kofschip
3.08 km
Lindenhage
3.09 km
R.K. Basisschool St. Jozef
4.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
991 m
Hema
1.99 km
VVV
2.03 km
ICI Paris XL
2.05 km
Jeans Centre
2.06 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Serviceapotheek Duiven
6.76 km
Mediq Apotheek De Linde
7.06 km
Apotheek Wehl & Kilder
8.81 km
Huisartsenpraktijk Rozet
9.2 km
Benu Apotheek Rozet
9.21 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen