Bergkwartier Hoog II, Zeewolde

In verkoop

Nieuw in de verkoop. Er zijn weer twee kavels beschikbaar!

Bergkwartier Hoog II

Wonen in een groene wijk met veel speelmogelijkheden.

De gemeente Zeewolde biedt 15 nieuwe vrijstaande kavels aan in de tweede fase van Bergkwartier Hoog. 4 kavels liggen in deelgebied Kaapsduin (modern robuuste bouwstijl), 3 in deelgebied Meeuwenduinen (hedendaags klassieke bouwstijl) en 7 in deelgebieden Hazenduinen en Kennemerduin (moderne bouwstijl). Bouw samen met ons uw droomhuis op steenworp afstand van het Wolderwijd!

Meer informatie over de kavels vindt u op de website van deze gemeente Zeewolde.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kwartiermakerslaan
458 m
Bushalte Langezand
937 m
Bushalte Mast
957 m
Bushalte Oostergo
1.17 km
Bushalte Ossenkampweg
1.37 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Blauwe Giraf
1.48 km
Basisschool 't Wold
1.54 km
Muziekschool
1.66 km
Zorgboerderij
5.01 km
s"HeerenLoo Lozenoord
5.35 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Formido
1.09 km
Gamma
1.28 km
Coop
1.47 km
Lidl
1.57 km
Zeeman
1.67 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Suydersee apotheek
1.56 km
Ziekenhuis St. Jansdal
5.53 km
Kring Apotheek
6.81 km
Ingang Veldwijk
6.82 km
Veldwijk
7.37 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen