Spikkert III, Weerselo

Toekomstig

De procedure voor het bestemmingsplan is naar verwachting voorjaar 2022 gereed. De gemeente maakt op een later moment bekend wanneer de verkoop van de kavels gaat starten.

Spikkert III

  • Weerselo

33 kavels in het groen, ten noorden van het Twentse Weerselo

De gemeente Dinkelland is bezig met de voorbereidingen voor het aanbieden van 33 kavels voor de bouw van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in het groene overgangsgebied ten noorden van het dorp Weerselo. Meer informatie is beschikbaar op de kavelwebsite van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen. U kunt één van onze vele basisontwerpen verregaand aanpassen aan uw wensen, of onze architect tekent een geheel nieuw ontwerp voor u.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Spikkert III

29-09-2021

In voorbereiding in Weerselo: 33 kavels in het groen

De gemeente Dinkelland is bezig met de voorbereidingen voor het aanbieden van 33 kavels voor de bouw van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in het groene overgangsgebied ten noorden van het dorp Weerselo. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Legtenbergerstraat
436 m
Bushalte Gemeentehuis
692 m
Bushalte Ittersbergstraat
712 m
Bushalte Voortmorsstraat
823 m
Bushalte Het Hoikinck
850 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Kerkewei
4.28 km
De Thij
5.37 km
Bibliotheek Dinkelland
6.25 km
Nutsschool voor basisonderwijs
6.56 km
Bibliotheek Albergen
6.72 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
5.4 km
Lidl
6.46 km
Jumbo
6.46 km
Albert Heijn
6.53 km
Rabobank
6.61 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Ruinemans
5.96 km
Apotheek Ootmarsum
6.29 km
Schepers
6.33 km
Huisartsenpraktijk Ootmarsum
6.44 km
DIO
6.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen