Bergakker III, Vorstenbosch

In verkoop

Nieuw in verkoop! Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Bergakker III

Bouw samen met ons uw droomhuis aan de noordrand van Vorstenbosch.

De gemeente Bernheze biedt kavels aan in de derde fase van plan Bergakkers te Vorstenbosch. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Heeft u een kavel toegewezen gekregen en wilt u uw droomhuis bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met gratis offerte aan!

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerkstraat
211 m
Bushalte De Vrije Teugel
1.96 km
Bushalte Hintelstraat
2.56 km
Bushalte Duifhuizerweg
2.91 km
Bushalte Rondweg
2.96 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool De Ieme
3.34 km
Noord Oost Brabantse Bibliotheken
4.45 km
Bibliotheek Veghel
4.51 km
Bibliotheek Erp
7.52 km
Regenboog
8.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
3.73 km
VVV
3.73 km
Vodafone
3.73 km
ICI Paris XL
3.73 km
T-Mobile
3.73 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
RegioApotheek in Bernhoven
4.16 km
Medipark
4.98 km
Dermapark
5.02 km
Huisarts A.v.Heyningen
8.38 km
Gezondheidscentrum Berlicum
9.96 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen