Holsterveld, Vlodrop

In verkoop

Nieuw in verkoop! Deadline inschrijving bij de gemeente Roerdalen: 30 mei 2022.

Holsterveld

  • Vlodrop

Vrije kavels in het Limburgse Vlodrop.

De gemeente Roerdalen biedt zeven vrije kavels aan in het dorpje Vlodrop. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseer samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Holsterveld

28-03-2022

In verkoop: vrije kavels in het Limburgse Vlodrop

De gemeente Roerdalen is gestart met de uitgifte van zeven bouwkavels in plan Holsterveld in het dorpje Vlodrop. Inschrijven kan tot 30 mei 2022.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Angsterweg
583 m
Bushalte Markt
776 m
Bushalte Grootestraat
995 m
Bushalte Klifsbergweg
1.96 km
Bushalte Kerkplein
2.25 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bredeschool de Achtbaan
4.59 km
Herman broere
5.67 km
Mozaiek
5.82 km
SBO de Balans
6.61 km
Vincent Van Goghschool
6.8 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
VVV
1 km
DIO Drogist
2.14 km
Jan Linders
2.42 km
Lidl
6.5 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
BENU Apotheek
2.18 km
BENU Apotheek Donderberg
7.12 km
Escura maasniel
8.16 km
medisch centrum 'aan de singel'
8.3 km
Sterk & De Jong
10.75 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen