Het Nieuwe Dorp (Zeeheldenwijk), Urk

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Het Nieuwe Dorp (Zeeheldenwijk)

Wonen in de Zeeheldenwijk: de nieuwste uitbreiding bij het hechte eiland Urk.

De gemeente Urk biedt kavels aan in de Zeeheldenwijk, de nieuwste dorpsuitbreiding om te voorzien in de grote woningbehoefte op het oude eiland. Meer informatie is beschikbaar op de projectwebsite van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Het Nieuwe Dorp (Zeeheldenwijk)

Urk: tweede loting particuliere kavels Zeeheldenwijk uitgevoerd

Op woensdagmiddag 23 november 2022 vond de tweede lotingsbijeenkomst voor de Zeeheldenwijk plaats. Wethouder Willem Foppen (Volkshuisvesting) begeleidde de bijeenkomst. 

Lees verder

Urk: eerste 26 kavels van Zeeheldenwijk succesvol verloot

Op woensdagavond 25 mei 2022 vond de eerste lotingsbijeenkomst voor de Zeeheldenwijk plaats, de nieuwe woonwijk op Urk. Onder toeziend oog van notaris Heetebrij, verlootten wethouders Middelkoop en Brouwer de kavels. 

Lees verder

Zeeheldenwijk Urk: start derde (en laatste) loting particuliere kavels deelgebied 1A

Gisteren is de nieuwe inschrijvingsperiode voor de derde loting van particuliere woningen in de Zeeheldenwijk op Urk gestart. De inschrijvingsperiode loopt tot en met 7 juli 2023.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Urkerweg 60
385 m
Bushalte Karel Doormanweg
885 m
Bushalte Ransuil
902 m
Bushalte Urkerdwarspad
1.34 km
Bushalte Winkelcentrum
1.39 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
cz
1.83 km
GVP
2.4 km
regenboog
2.57 km
maarten luther
2.62 km
peppelstek
2.68 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
BouwCenter
998 m
Hema
1.29 km
DIO Drogist
1.29 km
Jumbo
1.32 km
Kruidvat
1.35 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
St. Antonius Ziekenhuis Emmeloord
8.1 km
M.C. Emmloord
8.91 km
Verpleeghuisdependance De Schakel
8.93 km
Apotheek
9.73 km
Kring Apotheek Swifterbant
9.82 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen