De Ruiter, Uden

Toekomstig

Het plangebied wordt momenteel bouwrijp gemaakt. De gemeente maakt nog voor de a.s. zomervakantie meer informatie over dit plan bekend en verwacht vervolgens in de tweede helft van 2022 te starten met de verkoop.

De Ruiter

  • Uden

Realiseer samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget aan de zuidrand van Uden.

De gemeente Maashorst biedt vrije kavels aan in plan De Ruiter (voorheen Nieuw Hoenderbos) aan de zuidrand van Uden. Meer informatie is beschikbaar op de woonwebsite van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over De Ruiter

16-06-2022

Werk aan plan De Ruiter in Uden, goed voor 165 huizen, gaat als een speer

In plan De Ruiter krijgt Uden er spoedig 165 splinternieuwe huizen bij. Het bouwrijp maken van het vroegere boerenland gaat al als een speer, zo bleek donderdag bij de officiële start.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Venmolenweg
1.19 km
Bushalte Burenstraat
1.47 km
Bushalte Losplaats
1.55 km
Bushalte Wilhelminastraat
1.62 km
Bushalte Koopmanstraat
1.65 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Noord Oost Brabantse Bibliotheken
1.98 km
Basisschool De Ieme
3.88 km
Bibliotheek Erp
4.69 km
De Regenboog
5.75 km
Bibliotheek Veghel
5.79 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
1.7 km
ABN Amro
1.77 km
Rituals
1.78 km
Zeeman
1.78 km
Etos
1.8 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Medipark
2.32 km
Dermapark
2.33 km
RegioApotheek in Bernhoven
3.67 km
Aphotheek
5.82 km
Apotheek Schaijk
11.57 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen