Bouverijen, Teteringen

In verkoop

Nieuw: CPO-kavels voor starters en senioren. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Bouverijen

  • Teteringen

Vrije kavels met speelweide en houtwal in Teteringen.

De gemeente Breda ontwikkelt aan de door water begrensde westrand van Teteringen de wijk Bouverijen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente Breda. Realiseert u samen met ons uw droomhuis in dit dorp tussen de Teteringse Heide en landschapspark De Waterakkers?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Bouverijen

04-07-2022

Teteringen: verkoop CPO-kavels Bouverijen voor starters en senioren gestart

In de Teteringse nieuwbouwwijk Bouverijen is een aantal kavels gereserveerd voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Meulenspie
456 m
Bushalte Donkerstraat
762 m
Bushalte Waterdonken
809 m
Bushalte Kapittelweg
1.07 km
Bushalte Hendrik Berlagestraat
1.11 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Bolleboos
221 m
OBS De Tweesprong
1.85 km
Basisschool Weilust
2.17 km
De Beiaard
3.04 km
Menorah
3.09 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ICI Paris XL
1.58 km
Trekpleister
1.61 km
Karwei
1.68 km
Formido
1.8 km
Etos
1.91 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsen praktijk
2.05 km
Regenboog apotheek
4.69 km
Amphia Ziekenhuis, Locatie Langedijk
4.93 km
Apotheek Kroeten
5.74 km
Mediq
6.8 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen