Oude Kleiweg, Rotterdam

Toekomstig

Dit plan is in voorbereiding bij de gemeente Rotterdam.

Oude Kleiweg

  • Rotterdam

Zelfbouwkavels in een groen stukje Rotterdam.

De gemeente Rotterdam biedt kavels aan op de locatie van een voormalige boerderij aan de Oude Kleiweg. Kijk voor meer informatie op de woonwebsite van de gemeente. Ontwerpt u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Abtsweg
578 m
Bushalte Ruggeweg
675 m
Bushalte Ameidestraat
694 m
Bushalte Baanweg
1.14 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Albert Schweiterschool
1.06 km
Cornelis Leeflang
1.07 km
Bibliotheek Overschie
1.12 km
Het Podium
1.18 km
Mytylschool De Brug
1.61 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
1.22 km
Dirk van den Broek
1.78 km
BouwCenter
1.86 km
Zeeman
1.9 km
Praxis
1.97 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheker Overschie
1.24 km
Apotheek van den Berg & Vos
1.31 km
SFG - Spoedeisende hulp
1.33 km
Apotheek Walenburg
1.9 km
Bergweg
2.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen