Van Speykstraat / Hooilandseweg, Roodeschool

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Van Speykstraat / Hooilandseweg

Ruim wonen in een levendig dorp: kavels in Roodeschool.

De gemeente Het Hogeland biedt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan in het hart van Roodeschool. De kavels liggen bij de kruising van de Van Speykstraat en de Hooilandseweg. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget? Neem contact met ons op!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Van Speykstraat / Hooilandseweg

09-11-2022

Bouwkavels in Roodeschool

Het college van B&W stelt de raad voor een bestemmingsplan vast te stellen voor een locatie aan de Van Speijkstraat/Hooilandseweg in Roodeschool. Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal vijf woningen daar mogelijk.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Tilweg
93 m
Treinstation Roodeschool
314 m
Bushalte Zuster Kortestraat
370 m
Bushalte Kerk
922 m
Bushalte Tuinbouwweg
1.54 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Roodschoul
178 m
H.H. Simonidesschool
459 m
Daltonschool De Schutsluis
4.64 km
Bibliotheek Uithuizen
6.14 km
OBS Brunwerd
6.32 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
2.66 km
VVV
5.59 km
Kruidvat
5.99 km
Formido
5.99 km
Aldi
6.01 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartspraktijk R.B. Zwiers
76 m
Tandartsenpraktijk Uithuizen
6.07 km
Apotheek Uithuizen
6.29 km
Tandartsenpraktijk Loppersum
9.71 km
A. Booij huisarts
9.74 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen