Peize-Zuid

Toekomstig

Dit plan is in voorbereiding bij de gemeente Noordenveld.

Peize-Zuid

  • Peize

Dorps wonen op korte afstand van de stad Groningen.

De gemeente Noordenveld biedt kavels aan in Peize-Zuid. Meer informatie is beschikbaar op de projectwebsite van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Peize-Zuid

13-07-2022

Peize krijgt er een woonwijk bij

Peize krijgt er aan de zuidkant een wijk bij. Vanavond stemde de gemeenteraad van Noordenveld in met het plan 'Peize-Zuid'.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Korvemaker
536 m
Bushalte Schoolstraat
846 m
Bushalte Centrum
1.34 km
Bushalte Joest Lewelaan
1.5 km
Bushalte Rondweg
1.64 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
obs 't Spectrum
903 m
obs Daltonschool De Eskampen
959 m
De Ekkel
3.58 km
De Kooi
3.58 km
Openbare Bibliotheek Eelde
4.33 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
4.06 km
ING Bank
4.09 km
Kruidvat
4.1 km
Etos
4.24 km
Albert Heijn
4.25 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Peize
1.22 km
Apotheek Eelde-Paterswolde
4.09 km
apotheek de Wiljes
7.57 km
De Verbetering
7.65 km
Mediq
7.67 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen