Brookhuis Noordwest, Ootmarsum

Toekomstig

Dit plan is in ontwikkeling bij de gemeente Dinkelland. Verwachte uitgifte: tweede helft 2022. Kijk voor meer informatie op de kavelwebsite van de gemeente.

Brookhuis Noordwest

  • Ootmarsum

In voorbereiding: gevarieerde kaveluitgifte als afronding van plan Brookhuis Noordwest.

De gemeente Dinkelland is bezig met de voorbereidingen voor het aanbieden van kavels voor de bouw van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen in plan Brookhuis Noordwest. Meer informatie is beschikbaar op de kavelwebsite van de gemeente.

Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kleinesweg
499 m
Bushalte Wolfsbree
557 m
Bushalte Stobbenkamp
715 m
Bushalte Laagsestraat
793 m
Bushalte Denekamperstraat
808 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Dinkelland
678 m
De Kerkewei
5.77 km
Denekamp
7.06 km
't Heemhoes
7.56 km
De Thij
9.51 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
884 m
Rabobank
7.42 km
PostNL
7.46 km
ING Bank
7.46 km
VVV
7.46 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Ootmarsum
784 m
Ruinemans
787 m
Huisartsenpraktijk Ootmarsum
864 m
DIO
921 m
Apotheek Denekamp
7.36 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen