De Vlierlanden II, Ommen

Binnenkort in verkoop

Nieuw! Vanaf ca. begin maart kunt u zich bij de gemeente inschrijven voor de kavels in fase 2A.

De Vlierlanden II

  • Ommen

Uw droomhuis bouwen in een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land.

De gemeente Ommen is bezig met de ontwikkeling van de tweede fase van plan De Vlierlanden aan de oostrand van Ommen, een stadje in het prachtige Vechtdal. Deze groene buurt grenst via een bosstrook aan het landelijke buitengebied. Ook zijn er goede verbindingen met het stadscentrum. Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente. Geïnteresseerd? Plan alvast een oriënterend adviesgesprek met één van onze adviseurs in!

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Larcom
1.29 km
Bushalte Sogenbosstraat
1.32 km
Bushalte Schurinkstraat
1.52 km
Bushalte Balkerweg
1.52 km
Bushalte Strangeweg
1.58 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool de maten
8.4 km
GBS de Regenboog
9.41 km
Het Punt
11.96 km
R.K. Daltonschool
12.69 km
Vechtdal College
12.79 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
773 m
Karwei
1.54 km
Kruidvat
2.22 km
DIO Drogist
2.23 km
ING Bank
2.25 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Schuttevaer
7.58 km
Apotheek Kooiker
12.31 km
Apotheek Hardenberg
12.8 km
Healthcare centre
12.93 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
13.46 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen