Oosterbroek, Oldemarkt

In verkoop

Weer enkele kavels beschikbaar!

Oosterbroek

Fietsen, wandelen en varen vanuit uw droomhuis vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De gemeente Steenwijkerland biedt in Oldemarkt, een aantrekkelijke woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, enkele vrije kavels aan. Er zijn kavels voor zowel vrijstaande als halfvrijstaande woningen. Meer informatie over deze nieuwe buurt Oosterbroek is te vinden op de kavelwebsite van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis op loopafstand van de haven en het centrum?

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kruisstraat
603 m
Bushalte Frieseweg
634 m
Bushalte Ossenzijlerweg
634 m
Bushalte Parochiehuis
694 m
Bushalte Kon. Julianaweg
852 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CSG Eekeringe
10.83 km
Bibliotheek Steenwijk
10.95 km
Kindercentrum Claus
11.57 km
Emmaschool
11.84 km
GBS De Wegwijzer
11.86 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
581 m
Rabobank
6.01 km
Spar
6.06 km
Poiesz
6.28 km
Jumbo
6.41 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk t olde wold
8.92 km
MEDIQ apotheek
10.52 km
Medisch Centrum Oostwijk
10.71 km
Tandzorg Steenwijk
11.89 km
Tandarts Heij
13.23 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Ede en Waddinxveen