Nieuwlande

Bouwen aan de Boerdijk in Nieuwlande.

Bouwen op één van de kavels die de gemeente Hoogeveen aanbiedt in Nieuwlande? Bouw samen met ons uw droomhuis, vrijstaand of twee-onder-één-kap, aan de noordoostrand van dit Drentse dorp. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Busplein/Centrum
654 m
Bushalte Brugstraat 72
1.28 km
Bushalte Brugstraat / Viersprong
1.94 km
Bushalte Steigerwijk 93
2.03 km
Bushalte Rauweveldweg
2.25 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Blokland
6.39 km
Kleuterschool de Roezemoes
9.12 km
R.K. Daltonschool
9.14 km
Openbare bibliotheek Hoogeveen Hoofdvestiging
10.01 km
De Weide
11.56 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
5.31 km
BouwCenter
7.85 km
Praxis
8 km
EkoPlaza
8.56 km
Kruidvat
8.62 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijd Noorderschut
6.26 km
Healthcare centre
8.87 km
Aleida Kramer Dagziekenhuis
9.16 km
Tandartsenpraktijk van der Veen
9.18 km
Apotheek Jansen
9.19 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Ede en Waddinxveen