Tolweg II, Muntendam

In verkoop

Nieuw in verkoop: 13 kavels (5 voor vrijstaande woningen, 8 voor twee-onder-één-kapwoningen). Deadline inschrijving bij de gemeente Midden-Groningen: 1 maart 2023.

Tolweg II

Betaalbare kavels in Muntendam, met een speeltuin en de Heemtuin om de hoek.

De gemeente Midden-Groningen biedt zelfbouwkavels aan in plan Tolweg II in Muntendam. Meer informatie over deze kavels is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons Inspiratiecentrum aan de Portugallaan in Assen, of op een verkooppunt elders in het land.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Tolweg II

20-12-2022

Kavels in Muntendam te koop

Vanaf 1 januari 2023 tot 1 maart 2023 verkoopt de gemeente Midden-Groningen 5 kavels voor vrijstaande woningen en 8 kavels voor 2-onder-1-kap-woningen aan de Tolweg in Muntendam.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Nieuwe Weg
738 m
Bushalte Vijverstraat
761 m
Bushalte Singelweg
914 m
Bushalte Zuiderstraat
924 m
Bushalte Scheeve Klap
929 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Burg. Verkruisenschool
77 m
kinderopvang Meander
1.95 km
De Kern
2.29 km
Winkler Prins
2.38 km
Ubbo Emmius
2.55 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
932 m
HEMA Veendam
2.98 km
Lidl
2.98 km
Poiesz
2.98 km
Gamma
3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Trip
2.74 km
PUUR Mondzorg Veendam
3.11 km
Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras
3.11 km
Tandartspraktijk 'Bocht Oosterdiep'
3.37 km
Mondzorg Golf van Riga
3.72 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen