Molenheide Buiten / 't Kavelt, Mill

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Molenheide Buiten / 't Kavelt

Bouwkavels aan de bosrand in Mill.

De gemeente Land van Cuijk biedt vrije kavels aan in plan Molenheide Buiten / 't Kavelt in Mill. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Molenheide Buiten / 't Kavelt

02-10-2023

Mill: Molenheide Buiten / 't Kavelt

Op de hoek van de Bosweg en de Wanroijseweg (rotonde) in Mill ligt een grote bouwlocatie van ongeveer tien hectare groot. Het plangebied heeft de naam Molenheide Buiten/’t Kavelt.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Wanroijseweg
321 m
Bushalte Erica
342 m
Bushalte Molenkuilweg
514 m
Bushalte Van Hout
928 m
Bushalte Pastoor Jacobsstraat N264
1.06 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Jan de Quay School
5.97 km
Basisschool Den Dijk
6.98 km
Basisschool 't Oventje
8.22 km
Stichting Kinderopvang en PeuterPlus
9.98 km
De Regenboog
11.72 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
515 m
Etos
1.33 km
Jan Linders
1.35 km
Rabobank
1.71 km
BouwCenter
3.36 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Via Sana
1.7 km
Huisartsenpraktijk Rijkevoort
6.62 km
Tandartspraktijk Overasselt
9.82 km
Maasziekenhuis
10.19 km
Aphotheek
11.5 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen