De Berken, Milheeze

Toekomstig

Dit plan is momenteel in ontwikkeling bij de gemeente Gemert-Bakel.

De Berken

  • Milheeze

Vrije kavels in project De Berken in Milheeze.

De gemeente Gemert-Bakel biedt vrije kavels aan in plan De Berken in Milheeze. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerk
141 m
Bushalte Kreijtenberg
448 m
Bushalte Binnenveld
688 m
Bushalte Molen
975 m
Bushalte Hoenderpark
1.21 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
D'n Heiakker
4.79 km
OBS De Hasselbraam
4.98 km
Heilig Hartschool
5.74 km
De Bereboot
5.81 km
Basisschool Dierdonk
5.92 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Troefmarkt
288 m
ABN Amro
4.62 km
VVV
4.64 km
Jan Linders
4.68 km
ICI Paris XL
4.8 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek in 't Groen
4.52 km
leonardus
7.76 km
Elkerliek Ziekenhuis
9.71 km
VieCuri Medisch Centrum locatie Venray
12.83 km
Huisartsencentrum Mierlo
13.16 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen