Scheepslanden (De Zeilen II), Meerstad

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van Bureau Meerstad.

Scheepslanden (De Zeilen II)

  • Meerstad

Wonen aan het water in De Zeilen: de vierde wijk van Meerstad met bosrijke gebieden, weidse uitzichten en nieuw én bestaand groen.

Bureau Meerstad is gestart met de verkoop van nieuwe vrije kavels in de tweede fase van De Zeilen in Meerstad. Bouwt u samen met ons uw unieke, landelijke eilandwoning aan het water tussen het noordelijke landschap en het natuurgebied Harksteder Broeklanden? Meer informatie is beschikbaar op de projectwebsite van Bureau Meerstad.

Ten noordoosten van de gezellige stad Groningen ligt Meerstad. Een uniek woon- en recreatiegebied van zo'n 2.500 hectare met het Woldmeer als kloppend hart. 's Zomers heerlijk om te zwemmen en 's winters ideaal om op te schaatsen als het hard gevroren heeft.

Meerstad is volop in ontwikkeling. De uiteindelijke planning is dat er zo'n 6.500 woningen gebouwd zullen gaan worden, variërend van zowel rijwoningen tot aan vrijstaande villa's. Om ervoor te zorgen dat alle huidige en toekomstige bewoners het gevoel van vrijheid kunnen blijven behouden, wordt er de komende jaren stevig geïnvesteerd in het behoud en uitbreiding van de natuur. Het Woldmeer wordt groter en bestaande en recent aangelegde of nieuw aan te leggen groengebieden zullen met elkaar worden verbonden waardoor er eer recreatieve routes zullen ontstaan.

Op verschillende locaties in Meerstad worden vrije kavels aangeboden. Op deze kavels heeft u de mogelijkheid om uw eigen droomhuis op basis van uw woonwensen samen met ons te ontwerpen en te bouwen, binnen de gestelde randvoorwaarden.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Meerstad weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Scheepslanden (De Zeilen II)

Grote belangstelling voor eilandkavels Scheepslanden in Meerstad

Voor de 28 vrije kavels van eilandkavel-project Scheepslanden in Meerstad was grote belangstelling. In totaal ontving Bureau Meerstad ruim 260 inschrijvingen.

Lees verder

Meerstad start op 15 november a.s. met de verkoop van 71 unieke eilandkavels!

Op 15 november a.s. brengt Meerstad 71 vrije eilandkavels in verkoop tijdens de Nieuwbouw/VerbouwXL beurs in Martiniplaza te Groningen. 

Lees verder

Binnenkort in verkoop: Bouwkavels Scheepslanden, Meerstad

Op fietsafstand van het centrum van Groningen ligt Meerstad. De Gemeente Groningen start op 25 maart a.s. met de verkoop van 28 bouwkavels op het eilandproject Scheepslanden.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Woldmeerweg
1.2 km
Bushalte Grunostrand
1.86 km
Bushalte Dorpsweg
1.94 km
Bushalte Kooilaan
2 km
Bushalte Veldzicht
2.07 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.1 km
OBS De Spil
3.19 km
Joh. Calvijnschool
5.06 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
5.2 km
Doefmat
5.28 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
2.7 km
Kruidvat
3 km
ING Bank
3.02 km
Hema
3.07 km
Aldi
3.07 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
5.28 km
Medisch centrum Ten Boer
5.37 km
Doktorsdiensten Groningen
5.84 km
UMCG Groningen
6.01 km
Apotheek Hanzeplein
6.02 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?