Vossenburcht, Lievelde

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Vossenburcht

Wonen in het Oost-Gelderse dorpje Lievelde, op loopafstand van het dorpsstation.

In het Oost-Gelderse dorpje Lievelde, gelegen tussen Lichtenvoorde en Groenlo, biedt de gemeente Oost Gelre een zeer divers aanbod aan kavels aan. Meer informatie is beschikbaar op de bouwwebsite van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget, op loopafstand van het station?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Vossenburcht

Lievelde: veel belangstelling voor wonen aan ‘Vosseburcht’ en ‘Wittens Weide’

LIEVELDE - De 18 bouwkavels voor het plan Vossenburcht in Lievelde zijn verloot. Belangstellenden konden zich voor de kavels inschrijven en afgelopen donderdag zijn de kavels toegewezen. Er was veel belangstelling, zo zegt wethouder Marieke Frank.

Lees verder

Lievelde: kavels in plan Vossenburcht

Nieuw in verkoop: diverse kavels in plan Vossenburcht in Lievelde, op loopafstand van het station. Inschrijven bij de gemeente Oost Gelre kan tot donderdag 20 januari 2022, 12:00 uur.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Station Lichtenvoorde-Groenlo
269 m
Treinstation Lichtenvoorde
309 m
Bushalte Koningsplein
311 m
Bushalte Erve Kots
905 m
Bushalte Galileistraat
1.9 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
basion school
7.62 km
Willibrordus School
12.79 km
Oost Achterhoek/Ruurlo
13.22 km
Kerst Zwartschool
13.34 km
Rehobothschool
13.39 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
2.95 km
Praxis
2.96 km
Kruidvat
3.09 km
Zeeman
3.21 km
Lidl
3.72 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
8.09 km
Apotheek
12.14 km
Apotheek Rikkelder
12.97 km
Apotheek Neede
13.77 km
Huisartsenpost Neede
13.78 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen