Groot Nooten (Warande), Lelystad

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Groot Nooten (Warande)

Realiseer samen met ons uw woning op basis van uw wensen en budget!

Niet ver van de drukke Randstad ligt Lelystad. Een gezellige stad omgeven door bos en water. De jongste nieuwbouwwijk van Lelystad is Warande, een mooie nieuwbouwwijk met ruimte voor zo'n 8.500 woningen. Op dit moment is het nieuwe woongebied Klein Nooten, naast het Esdoornpark, in ontwikkeling. De gemeente Lelystad biedt hier kavels aan.

In Warande beleeft u de vrijheid van het buitenleven met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Zo vindt u in de wijk een multifunctioneel centrum met daarin gevestigd een basisschool, een kindcentrum en diverse mogelijkheden voor buurtactiviteiten. Uitgebreid winkelen kunt u in het gezellige centrum van Lelystad of in het nabij gelegen Batavia Stad Fashion Outlet. Warande grenst aan bosgebied Hollandse Hout en de Oostvaardersplassen.

Meer informatie? Kijk dan op de website van de gemeente voor meer informatie.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Groot Nooten (Warande)

Lelystad: 24 Kavels Groot Nooten in Warande te koop

De gemeente geeft opnieuw particuliere bouwkavels uit in Lelystads nieuwste wijk Warande. Warande grenst aan de Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land.

Lees verder

Lelystad: vrije kavels beschikbaar in Warande

Op dit moment zijn er weer kavels beschikbaar in de wijk Warande bij Lelystad.

Lees verder

Warande (Lelystad): nieuwe kavels op Het Eiland!

Wilt u wonen aan het water, dichtbij de natuur? Dan is dit uw kans! De gemeente Lelystad biedt 19 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan op Het Eiland, onderdeel van plan Warande aan de zuidrand van Lelystad. Inschrijven kan vanaf 8 november a.s.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Boterbloemhof
362 m
Bushalte Warande
452 m
Bushalte Baronie
767 m
Bushalte Veluwezoom
852 m
Bushalte Salland
940 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
PCBS De Schakel
824 m
OBS De Tjotter (Hoofdgebouw)
835 m
Daltonschool de Tjalk
1.63 km
OBS de Tjotter
1.96 km
Leegstaand
2.37 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kwantum
1.86 km
Gamma
1.92 km
Leenbakker
2.05 km
Praxis
2.11 km
Jumbo
2.49 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
MTC Lelystad
1.71 km
VN Apotheek
1.84 km
Prüst
2.27 km
Centrale Huisartsenpost
2.42 km
Apotheek de Jol
2.58 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?