Oosterlaagte , Leens

Volledig verkocht

De laatste kavel is verkocht.

Oosterlaagte

Bouw uw droomhuis naar uw wensen aan de Oosterlaagte in Leens!

Aan de noordwestelijke kant van de mooie provincie Groningen ligt het gezellige dorpje Leens, een landelijk gelegen Gronings dorpje met ongeveer 1.800 inwoners. Een leuk dorpje waar men rust en ruimte vindt, maar wel met de diverse voorzieningen zoals winkels (waaronder twee supermarkten), scholen, banken, een gezondheidscentrum en een bibliotheek nabij. Het beste van 2 werelden is hier samengevoegd.

Bent u al bekend met de gezellige binnenstad van dit gemoedelijk dorpje? Hier vindt u diverse winkels en horecagelegenheden, waar het uitstekend vertoeven is, zowel in de zomer als in de winter. Leens is makkelijk te bereiken via de diverse busverbindingen. Ook per auto is Leens eenvoudig te bereiken. Met een kwartier zit je al op de snelweg.

Leens beschikt over veel cultureel erfgoed, een echte bezienswaardigheid is het landgoed Verhildersum met onder andere een koetshuis, dierenweide en museumboerderij Welgelegen. Kortom, een bijzonder plekje om te wonen.

In dit pittoreske dorpje Leens wordt gebouwd aan een ruim opgezette nieuwbouwwijk, Oosterlaagte. In deze groene, ruim opgezette nieuwbouwwijk hebben Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Woonwensfabriek nog één kavel in de verkoop, namelijk kavel 2. Deze kavel is 576 vierkante meter en heeft een vrij-op-naam-prijs van €49.000,-. Momenteel is deze kavel onder optie. Wij noteren u graag als reservekandidaat!

Speciaal voor deze kavels hebben wij 3 verschillende woningtypes geselecteerd ter inspiratie. Binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan zijn wij u echter ook graag van dienst met aanpassingen aan deze woningtypes of een geheel vrij ontwerp.

De kavel wordt door koper rechtstreeks aangekocht van de grondeigenaar. De weergegeven prijzen zijn de vrij-op-naam kavelprijzen. Dit betekent dat deze prijzen inclusief grond-, notaris- en kadasterkosten zijn.

Risico's op financieel en technisch gebied worden met het Woningborg-garantiecertificaat afgedekt. Bij oplevering vindt een gedegen controle plaats door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

Bouw ook uw droomhuis met ons op deze mooie locatie in Leens!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst en / of een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze inspiratiecentrum in Assen.


Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Oosterlaagte

02-02-2021

Leens: bouwen op de laatste kavel van plan Oosterlaagte.

In samenwerking met onze partners WoonSubliem en Bouwbedrijf Notebomer Surhuisterveen mogen wij een levensloopbestendige schuurwoning met garage realiseren op de laatste kavel van plan Oosterlaagte te Leens.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte De Wierde
329 m
Bushalte Borg Verhildersum
354 m
Bushalte Van der Munniklaan
581 m
Bushalte Welgelegen
794 m
Bushalte De Nije Nering
857 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
obs Akkerwinde
3.26 km
H. de Cockschool
3.45 km
OBS Solte Campe
5.71 km
Ichtusschool Zoutkamp
5.83 km
Pinokkio Peuterspeelzaal
6.13 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
3.45 km
Venhuizen Drogisterij
3.69 km
Attent
6.01 km
Spar Bergstra
6.28 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk van Eenrum
4.65 km
Apotheek Eenrum
4.65 km
Huisartsen Reitdiep
6.51 km
Huisartsenpraktijk Baflo
8.34 km
Apotheek Baflo
8.34 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs Groningen

  • Assen
Vraag advies »

Oosterlaagte

Is een ontwikkeling van:

BPD