Rozeboom IV, Krabbendijke

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus van de gemeente.

Rozeboom IV

  • Krabbendijke

Kavels in de vierde en laatste fase van plan Rozeboom in het Zeeuwse Krabbendijke

De gemeente Reimerswaal biedt bouwkavels aan in de vierde fase van plan Rozeboom, gelegen aan de westrand van het dorp Krabbendijke. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Krabbendijke ligt aan de Oosterschelde. Het dorp beschikt over een behoorlijk voorzieningenniveau.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om voor deze locatie uw eigen droomhuis te ontwerpen, op basis van uw persoonlijke woonwensen en budget.

U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; in den lande zijn al ruim 2.500 woningen op basis van een ontwerp van ons gerealiseerd.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Rozeboom IV

17-09-2021

Krabbendijke: ontwerp samen met ons uw droomhuis!

De gemeente Reimerswaal biedt vanaf 14 oktober 2021 bouwkavels aan in de vierde en laatste fase van plan Rozeboom, gelegen aan de westrand van het dorp Krabbendijke. Inschrijven kan tot 28 oktober 2021.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Noordweg
855 m
Treinstation Krabbendijke
966 m
Bushalte Gaweegsedijk
1.94 km
Bushalte Luchtenburg
2.42 km
Bushalte Havenoordseweg
2.55 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Wiekslag
5.93 km
Biblioosterschelde
13.34 km
Westerpoortcollege
13.37 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
5.84 km
VVV
7.25 km
DIO Drogist
7.25 km
Attent
12.27 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Admiraal De Ruyter
14.67 km
Pharmades Apotheek
15.28 km
Tandprothetische praktijk Luc Gillemot
15.28 km
M.J.G.P.Surminski en R.M.V.Teixeira
15.42 km
Team Geest
15.73 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen