Het Kruiwerk, Klazienaveen

Toekomstig

De kavels gaan naar verwachting eind 2022, begin 2023 in verkoop bij de gemeente Emmen.

Het Kruiwerk

  • Klazienaveen

Toekomstig: kavels aan het Kruiwerk in Klazienaveen

De gemeente Emmen biedt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in plan De Doole in Klazienaveen. Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Boeg
41 m
Bushalte Voeghoutenstraat
317 m
Bushalte Molenwijk
376 m
Bushalte Kruiwerk 3
581 m
Bushalte Industriestraat
666 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Drenthe College
8.27 km
OBS Angelso
8.29 km
OBS de Barg
9.14 km
OBS 2 Mr Vegter
9.34 km
OBS de Brink
9.49 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
633 m
Jumbo
820 m
ING Bank
930 m
Trekpleister
956 m
Kruidvat
967 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
apotheek de bargeres
9.11 km
De Vaart
9.65 km
Mediq Apotheek Middenhaag
11.19 km
De Dalerapotheek
16.31 km
Huisartsenpraktijk Dalen
16.32 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen