Loosche Akkers, Hilvarenbeek

In verkoop

Nieuw in verkoop: twee kavels voor de bouw van vrijstaande woningen! De deadline voor de inschrijving bij de gemeente Hilvarenbeek is inmiddels verstreken.

Loosche Akkers

Zelfbouwkavels in Hilvarenbeek.

De gemeente Hilvarenbeek biedt kavels aan in plan Loosche Akkers in Hilvarenbeek. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente. Ontwerpt u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Loosche Akkers

14-12-2022

Hilvarenbeek: bouwkavels Loosche Akkers

De gemeente Hilvarenbeek heeft twee bouwkavels in verkoop in Hilvarenbeek. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vrijthof
661 m
Bushalte Doelenstraat
683 m
Bushalte Achter de Valk
775 m
Bushalte Diessenseweg
855 m
Bushalte Bloemenstraat
937 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Willem II college
6.68 km
O.B.S. de Bienekebolders
7.35 km
Bibliotheek Moergestel
7.49 km
Bs De Vonder
7.64 km
Fontys Hogeschool voor de Kunsten
7.9 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
555 m
Spar
790 m
Gamma
6.79 km
Lidl
7.13 km
Roobol
7.13 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Gier
6.98 km
Apotheek Moergestel
7.39 km
De Stroom
7.61 km
Terwindt-Blessing
7.61 km
de Haan, Scheiman
7.62 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen