Dalmeden, Hengelo

In verkoop

Nieuw: 33 kavels in Landmanserve en 26 kavels in Meander Zuid!

Dalmeden

Buitengewoon wonen in de landelijke buurt Dalmeden bij Hengelo.

De gemeente Hengelo biedt aan de noordrand van de stad zeer royale kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan. Meer informatie over de kavels vindt u op de projectpagina's van de gemeente. Bouwt u samen met ons hier uw droomhuis? Neem contact met ons op!

De inschrijving voor de 33 nieuwe kavels in Landmanserve (gelegen in Dalmeden-Noord) begint op 8 juni en duurt tot en met 14 juni. De volgende dag start de inschrijving voor de 26 kavels in de tweede fase van Meander-Zuid. Deze duurt tot 21 juni. Meer informatie over de inschrijving en andere aan de verkoop van de kavels gerelateerde informatie vindt u op de projectpagina's van de gemeente.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Het Broek
1.09 km
Bushalte Winkelcentrum Slangenbeek
1.17 km
Bushalte Beekpark
1.38 km
Bushalte Kristenbos
1.55 km
Bushalte Westelijke Esweg
1.65 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Telgenkamp
1.32 km
Basisschool De Vonder
2.84 km
De Grundel
3.57 km
Basisschool 't Iemnschelf
3.61 km
Basisschool De Regenboog
3.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
1.12 km
Kruidvat
1.12 km
Dirk van den Broek
1.13 km
Kwantum
3.41 km
Leenbakker
3.5 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Hasseler Es
2.64 km
Apotheek De Vries
4.61 km
Apotheek Groot Driene
4.66 km
ZGT Hengelo
5.38 km
Apotheek Berflo-Es
5.56 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen