De Draai , Heerhugowaard

In verkoop

De verkoop van 11 nieuwe vrije kavels en 6 twee-onder-één-kapkavels is gestart. Nog slechts vier kavels beschikbaar!

De Draai

  • Heerhugowaard

Uw eigen droomhuis in Heerhugowaard. Nog diverse kavels beschikbaar!

Vrij wonen in een groene, dorpse woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik? In uw eigen droomhuis op een flink stuk eigen grond? Dan is dit uw kans.

In het mooie plangebied De Draai, een moderne nieuwbouwwijk met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt de gemeente Heerhugowaard vrije kavels aan. De locatie van voor iedereen die vrij wil wonen in een stad volop kansen. De kavels variëren in grootte, ligging en kavelprijs. Voor ieder wat wils dus. Een unieke kans om hier uw droomhuis te bouwen, mits deze wel voldoen aan de regels uit het bestemmingsplan. Lijkt het u wat om hier te gaan wonen? Kijk dan op deze site voor meer informatie over de kavels.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Han Fortmann College
784 m
Bushalte Bomenwijk
1.31 km
Bushalte Rembrandtstraat
1.32 km
Bushalte Bickerstraat
1.52 km
Bushalte Centrumwaard
1.53 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Polsstok
2.6 km
Huygens College
2.61 km
Kindercentrum De Tuinfluiter
2.85 km
OBS De Hasselbraam
2.89 km
RK Basisschool De Zeppelin
2.92 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
1.47 km
DekaMarkt
1.53 km
Etos
1.6 km
ING Bank
1.61 km
Vomar
1.61 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandheelkundig Centrum Heerhugowaard
2.43 km
Huisartsen Gezondheidscentrum Daalmeer Alkmaar
6.48 km
Centrale Huisartsenpost Alkmaar
6.93 km
Huisartsenpraktijk de Mare
6.98 km
Apotheek de Mare
6.99 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?