Stationsgebied, Haren

Toekomstig

Dit plan is in ontwikkeling bij de gemeente Groningen.

Stationsgebied

  • Haren

Kavels voor 5 vrijstaande woonvilla's in Haren.

De gemeente Groningen biedt drie kavels voor vrijstaande woonvilla's aan in het stationsgebied van Haren. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons uw droomvilla?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Spoorwegovergang
130 m
Bushalte Station
139 m
Bushalte Lokveenweg
151 m
Treinstation Haren
152 m
Bushalte Klaproosweg
379 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De Borg
349 m
OBS Brinkschool
436 m
Zenike junior
514 m
Jenaplanschool Peter Petersen
534 m
OBS De Wissel
583 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
202 m
Aiking drogist
434 m
Aldi
592 m
Albert Heijn
706 m
Rabobank
915 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq
933 m
Apotheek Helperplein
3.83 km
apotheek de Wiljes
4.75 km
Apotheek Eelde-Paterswolde
4.94 km
Medisch Centrum de Vecht
5.04 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen