Ydenhoogte, Hardenberg

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Ydenhoogte

Bouw samen met ons uw droomhuis in plan Ydenhoogte: de eerstvolgende fase van de Marslanden bij Hardenberg.

De gemeente Hardenberg biedt kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in plan Ydenhoogte te Hardenberg. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis op fietsafstand van het stadje Hardenberg in het Overijsselse Vechtdal?

Woonwensfabriek, dertig jaar geleden in Hardenberg begonnen als Nieuwbouwadviesbureau Oost, biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Ydenhoogte

Update: vrije kavels te koop in Havezate Es en Ydenhoogte (Marslanden, Hardenberg)

De gemeente geeft nieuwe kavels uit in de woongebieden Havezate Es en Ydenhoogte in de Hardenbergse wijk Marslanden.

Lees verder

Hardenberg: veel betaalbare woningen in Marslanden II

Er komen 870 nieuwe woningen in het nieuwste deel van Marslanden II. Dat spreken Roosdom Tijhuis, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en de gemeente Hardenberg af.

Lees verder

850 nieuwe woningen in Hardenbergse wijk Marslanden

In de Hardenbergse wijk Marslanden worden de komende jaren 850 nieuwe woningen gebouwd. De woningen komen aan de noord- en oostkant van de bestaande woningen. Ook krijgt de wijk een nieuw schoolgebouw en hockeyvelden.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Parkweg 57
947 m
Bushalte Centrum
1.01 km
Bushalte Gemeentehuis
1.15 km
Bushalte Waterinkschool
1.24 km
Bushalte Molenplein
1.38 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Alfa-college Hardenberg
935 m
Bibliotheek Hardenberg
962 m
Professor Waterinkschool
1.25 km
Vechtdal College
1.59 km
Greijdanus
1.59 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
853 m
Hema
935 m
Kruidvat
959 m
Zeeman
1.01 km
Jumbo
1.13 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Badhuisplein
737 m
Het Hoge Doel Tandarts
1.03 km
Apotheek Hardenberg
1.06 km
Apotheek Kooiker
1.17 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
1.61 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen