It Súd, Hardegarijp

In verkoop

Nog slechts enkele kavels beschikbaar!

It Súd

Dorps wonen op korte afstand van Leeuwarden in Hardegarijp.

De gemeente Tytsjerksteradiel biedt nog enkele kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan in het Friese Hardegarijp (Hurdegaryp). Meer informatie over de kavels is beschikbaar op de website van de gemeente. Werkt u in Leeuwarden, maar wilt u wonen in de rust van een dorp? Dan is dit uw kans!

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bennemastate
682 m
Bushalte Hotel Hardegarijp
749 m
Bushalte Stationsweg
1.12 km
Bushalte Langedyk
1.19 km
Treinstation Hurdegaryp
1.23 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Dr Gribrandischool
7.2 km
Dr Algraschool
7.25 km
Maximaschool
7.9 km
Wynwizer
8.11 km
Piter Jelles De Brege en De Dyk
8.43 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
590 m
Albert Heijn
590 m
Poiesz
665 m
Karwei
2.41 km
Jumbo
3.13 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Hoving
3.74 km
Medisch centrum de Zwaaij
9.19 km
Apotheek boiten
9.19 km
Centraal Apotheek
10.01 km
Medisch Centrum Leeuwarden
10.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Ede en Waddinxveen