't Roblespark, Grootegast

Toekomstig

Naar verwachting najaar 2022 in verkoop: drie riante bouwkavels (circa 1.200 m²) op de voormalige tennisbaanlocatie.

't Roblespark

  • Grootegast

Kavels in 't Roblespark in Grootegast.

Bouw samen met ons uw droomhuis in 't Roblespark te Grootegast. De gemeente Westerkwartier biedt hier kavels aan voor twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. Meer informatie vindt u op de projectwebsite van de gemeente.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over 't Roblespark

25-04-2022

Update: drie riante kavels op voormalige tennisbaanlocatie Grootegast

Naar verwachting begin 2022 in verkoop bij de gemeente Westerkwartier: drie riante bouwkavels (circa 1.200 m²) op de voormalige tennisbaanlocatie aan De Noord in Grootegast. Deze locatie maakt onderdeel uit van plan 't Roblespark.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Het Steen
394 m
Bushalte Hoofdstraat 109
450 m
Bushalte De Klap
498 m
Bushalte G P Beukemalaan
630 m
Bushalte Rondweg
726 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De Regenboog Tolbert
8.64 km
Gomarus College
8.65 km
Lindenborg
8.67 km
C.B.S. de Brug
8.8 km
O.B.S. de Borgh
8.8 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ING Bank
516 m
Poiesz
579 m
Coop
5.13 km
Jumbo
5.43 km
DIO Drogist
5.45 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek Zuidhorn
8.92 km
Huisartsenpraktijk, fysiotherapie Zuidhorn
9.02 km
Apotheek Krûswâld
10 km
Multifunctioneel centrum - huisarts - fysio - apotheek - consultatiebureau
12.79 km
Apotheek Hoogkerk
14.84 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen