Den Herd, Geffen

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Den Herd

De laatste kavels in plan De Verlengde De Run.

De gemeente Oss verkoopt vrije kavels in plan Den Herd in Geffen. Meer informatie is beschikbaar op de woonwebsite van de gemeente. Bouwt u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Molen De Vlijt
102 m
Bushalte Pastoor v.d. Kampstraat
346 m
Bushalte Dorpstraat
348 m
Bushalte Pastoor van de Kampstraat
441 m
Bushalte Mulderstraat
497 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Hoogakker
1.82 km
Openbare bibliotheek
6.98 km
Beertjeshuis
7.04 km
Bibliotheek
7.45 km
OBS De Kleine beer
7.71 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
972 m
Coop
3.19 km
Karwei
3.34 km
Aldi
3.44 km
Etos
4.16 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Maasdonk
652 m
Huisarts A.v.Heyningen
3.14 km
Apotheek Hofsteede
4.2 km
Ussen
4.66 km
Benu Apotheek Molenstraat
5.78 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen