Espel West 2A

In verkoop

Nog slechts enkele kavels beschikbaar!

Espel West 2A

Wonen op uw eigen kavel onder de open horizon van de Noordoostpolder.

De gemeente Noordoostpolder verkoopt nieuwe kavels voor vrijstaande en halfvrijstaande woningen in Espel West. Meer informatie over de kavels en de uitgifteprocedure vindt u op de website van de gemeente Noordoostpolder. Realiseert u samen met ons een woning naar eigen wens in de Noordoostpolder?

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Espel
504 m
Bushalte Onderduikerspad
1.78 km
Bushalte Noordermiddenweg
1.88 km
Bushalte Klutenpad
3.31 km
Bushalte Weg van Ongenade
3.45 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
cz
6.26 km
Berechja
6.36 km
GVP
6.58 km
maarten luther
6.58 km
peppelstek
6.76 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Attent
363 m
Albert Heijn
6.18 km
Zeeman
6.71 km
DIO Drogist
6.73 km
Hema
6.74 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
St. Antonius Ziekenhuis Emmeloord
6.77 km
M.C. Emmloord
7.31 km
Verpleeghuisdependance De Schakel
7.36 km
Apotheek
7.83 km
Kring Apotheek Swifterbant
17.21 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Ede en Waddinxveen