De Berghorst II, Enter

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

De Berghorst II

Realiseer samen met ons uw droomhuis in een wijk met een dorps en groen karakter.

De gemeente Wierden verkoopt vrije kavels in de tweede fase van plan De Berghorst aan de noordkant van Enter. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over De Berghorst II

Update: 14 gemeentelijke kavels Berghorst Fase 2 (Enter)

Aan de noordkant van Enter wordt de wijk De Berghorst verder uitgebreid met 118 woningen, de zogeheten fase 2. Er is ruimte voor verschillende woningtypes, waardoor er een diverse woonwijk ontstaat waar iedereen zich thuis kan voelen.

Lees verder

Enter: ontwikkeling De Berghorst II

De ontwikkeling van De Berghorst (fase 2) is weer een stap verder. Het bestemmingsplan is onherroepelijk, wat betekent dat het plan definitief is en bezwaren niet meer mogelijk zijn. 

Lees verder

Kavels bouwplan Berghorst 2 in Enter pas eind van het jaar vrijgegeven

Gegadigden voor een kavel op de nieuwbouwlocatie De Berghorst fase 2, zullen nog een tijdje geduld moeten hebben. Volgens wethouder Johan Coes is het vermoedelijk pas in de herfst zover dat er kavels op het nieuwe deel van de Enterse woonwijk uitgegeven kunnen worden.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Brandpunt
1.05 km
Bushalte Stationsweg
1.31 km
Bushalte R.K. Kerk
1.36 km
Bushalte Rohaan
1.48 km
Bushalte Kapoene
2.01 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Enter
1.07 km
Reggesteyn / Cattelaar
2.15 km
In den Climtuin
2.89 km
Muziekschool
3.11 km
Beatrixschool
3.17 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.07 km
Kruidvat
1.32 km
Bouwmaat
2.28 km
Albert Heijn
3.45 km
ING Bank
3.61 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
E.H. van de Veen
3.89 km
De Weijerd
4.23 km
Kroonnweide
4.98 km
ZGT Almelo
5.75 km
Tandartsenpraktijk Reinders, Jurg en Krol
8.67 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen