Drouwenermond

In verkoop

Nieuw in verkoop: 13 vrije kavels (5 voor vrijstaande woningen, 8 voor twee-onder-één-kap-woningen). De uitgifte is 5 december j.l. gestart.

Drouwenermond

Kavels in Drouwenermond.

De gemeente Borger-Odoorn realiseert een nieuwe woonbuurt in Drouwenermond. Meer informatie over de aangeboden kavels vindt u op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons een woning die past bij uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Drouwenermond

05-12-2023

Update: uitgifte 13 woningbouwkavels in Drouwenermond

De gemeente Borger-Odoorn start met de uitgifte van 13 woningbouwkavels (5 kavels voor een vrijstaande woning en 8 kavels voor een twee-onder-een-kap-woning) voor particulieren in het uitbreidingsplan te Drouwenermond.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zuiderdiep
202 m
Bushalte Noordzijde 53
1.94 km
Bushalte Drentse Mondenweg
1.95 km
Bushalte Noordzijde 26
2.01 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Ubbo Emmius Lyceum
4.43 km
Openbare Bibliotheek
4.95 km
OBS de Buyne
5.93 km
dorpshuis & school
6.56 km
Openbare basisschool Bonnen
8.2 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Troefmarkt
3.11 km
Aldi
4.25 km
Rabobank Zuid en Oost Groningen
4.58 km
Trekpleister
4.6 km
Kruidvat
4.65 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Refaja Ziekenhuis
4.45 km
Apotheek Nieuw Buinen
4.68 km
Apotheek Nieuw-Buinen
4.68 km
BENU Apotheek Borger
8.59 km
Apotheek Oostermoer
8.77 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen