Saffier, Drachten

In verkoop

Nieuw in verkoop via Lamberink Makelaars & Adviseurs!

Saffier

Een unieke, zeer groene en ruime bouwkavel in Drachten? Het kan!

De gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier in Drachten een mooie en unieke bouwkavel gelegen aan het water en nabij uitvalswegen. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. Meer informatie is beschikbaar op Funda (verkopend makelaar: Lamberink Makelaars & Adviseurs). Wilt u wonen met uitzicht op het water in uw zelf ontworpen vrijstaande woning? Dan is dit uw kans!

Gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier een mooie en UNIEKE bouwkavel gelegen aan het water en nabij uitvalswegen. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. Vanwege de prominente plaats binnen de woonwijk Burmaniapark is een bouwplan met een hoogwaardige architectuur en uitstraling van belang. Daarnaast is het van belang dat de bebouwing niet het hele middengebied verdicht en worden dus maximaal twee bouwlagen toegestaan (de bouw- en nokhoogte bedragen maximaal 8 meter).

De bebouwing staat vrij van de kavelgrenzen en kenmerkt zich door een alzijdige gerichtheid en expressie. De kavel biedt veel leefruimte en er kan geheel naar eigen wens een vrijstaande woning op gerealiseerd worden. Bijvoorbeeld een woning met een woonkeuken gericht op het water, of een veranda met buitenhaard, een werkkamer of kantoor extra. Het kan allemaal! Met de specialisten van WoonGereed kunt u desgewenst uw woning laten voorzien van smarthome oplossingen en vloer- en wandafwerking. Zelfs de tuin kan voor u worden ontworpen en aangelegd.

Via de Woonwensfabriek zijn er verschillende woningmodellen realiseerbaar op de kavel. Desgewenst kan de woning LEVENSLOOPBESTENDIG uitgevoerd worden, waardoor de badkamer en slaapkamer zich ook op de begane grond bevinden (zie de Foto's voor voorbeeldwoningen*). Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, zodat uw woonwensen verwerkt kunnen worden in het ontwerp waardoor uw droomwensen gerealiseerd kunnen worden.


* Onder voorbehoud goedkeuring gemeente Smallingerland.

De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid. Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Saffier

02-01-2024

Drachten: unieke kavel aan de Saffier

De gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier in Drachten een mooie en unieke bouwkavel gelegen aan het water en nabij uitvalswegen. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kletsterlaan
55 m
Bushalte Burmaniapark
572 m
Bushalte Folgeren
703 m
Bushalte Nijtap
775 m
Bushalte Noord
915 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
PCBO Het Anker
418 m
OBS De Bolder
436 m
OBS It Heechhôf
1.24 km
PCBO It Ambyld
1.44 km
CSO De Rank
1.45 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
714 m
Karwei
717 m
Aldi
976 m
Kruidvat
976 m
Etos
1.23 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek De Dragt
2.76 km
Nij Smellinghe Ziekenhuis
3.34 km
Huisartsenpraktijk van Bracht & Dorgelo
3.49 km
Huisartsenpraktijk ’t Voorhuis
3.71 km
Kraamzorg Evelien
5.08 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen