Denekamp Oost

Toekomstig

Dit plan is in ontwikkeling bij de gemeente Dinkelland. Verwachte uitgifte: tweede helft 2022. Kijk voor meer informatie op de kavelwebsite van de gemeente.

Denekamp Oost

  • Denekamp

In ontwikkeling: gevarieerde kaveluitgifte met kavels tussen het groen binnen de rondweg van Denekamp.

De gemeente Dinkelland is bezig met de voorbereidingen voor het aanbieden van kavels voor de bouw van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen in plan Denekamp Oost. Meer informatie is beschikbaar op de kavelwebsite van de gemeente.

Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Onder de linden
843 m
Bushalte Churchillstraat
1.05 km
Bushalte Veldkampsweg
1.34 km
Bushalte Denekamp Centrum/Eurowerft
1.36 km
Bushalte Julianistraat
1.37 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
't Heemhoes
1.39 km
Denekamp
1.61 km
De Kerkewei
7.45 km
De Dree Marken
7.63 km
Bibliotheek Dinkelland
8.97 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.31 km
PostNL
1.51 km
ING Bank
1.51 km
Rabobank
1.6 km
VVV
1.88 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Denekamp
1.44 km
Apotheek Ootmarsum
9.07 km
Huisartsenpraktijk Ootmarsum
9.08 km
DIO
9.1 km
Ruinemans
9.15 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen