Gagelhof (Paterslaan), De Rips

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Gagelhof (Paterslaan)

Kavels in project Paterslaan in De Rips.

De gemeente Gemert-Bakel biedt vrije kavels aan in plan Paterslaan in De Rips. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Gagelhof (Paterslaan)

08-07-2022

De Rips: start kaveluitgifte Paterslaan

De gemeente Gemert-Bakel is gestart met de uitgifte van 13 kavels, waarvan vijf voor vrijstaande woningen, aan de Gagelhof in plan Paterslaan in het dorp De Rips.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Jeugdhuis
482 m
Bushalte Postkantoor
528 m
Bushalte Minister Rommedreef
928 m
Bushalte Vreedepaaldreef
1.49 km
Bushalte Friesche Peel
2.52 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Heilig Hartschool
365 m
D'n Heiakker
9.39 km
OBS De Hasselbraam
9.45 km
De Bereboot
10.16 km
Basisschool Dierdonk
10.35 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Troefmarkt
524 m
Spar
7.4 km
Karwei
7.45 km
Coop
8.61 km
PostNL
9 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek in 't Groen
9.48 km
VieCuri Medisch Centrum locatie Venray
10.31 km
Aphotheek
11.44 km
BENU Apotheek Centrum
11.55 km
MC de Wieënhof
12.04 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen