Havezate Es, Collendoorn

In verkoop

Nieuw in verkoop: ruime kavels. Deadline inschrijving bij de gemeente Hardenberg: 21 oktober 2022, 12u.

Havezate Es

  • Collendoorn

Landschap en wonen ontmoeten elkaar in Havezate Es bij Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is bezig met de voorbereidingen voor de uitgifte van 90 ruime kavels voor vrijstaande woningen. Het plangebied ligt bij de landschappelijke en cultuurhistorische bijzondere buurtschap Collendoorn en krijgt daarom het karakter van een buurtschap, met bomen, lanenstructuren en het behoud van de bestaande hoogteverschillen. Open gedeelten (bijvoorbeeld het hoge deel van de es) en bebouwing wisselen elkaar af. De bebouwing moet een boerderijachtig of landhuiskarakter krijgen.

De kavels variëren in grootte tussen 600 en 2.200 vierkante meter. Meer informatie vindt u op de projectwebsite van de gemeente. Op deze website kunt u zich ook bij de gemeente melden als belangstellende. U wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en de start van de kavelverkoop.

Woonwensfabriek is u graag van dienst bij het realiseren van uw droomhuis op één van deze kavels, op basis van uw woonwensen, bijvoorbeeld een rietgedekte villa, of een schuurwoning. Wij bieden u diverse voorbeeldtypes als inspiratie voor een ontwerp naar uw wensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Havezate Es

Update: verkoop ruime kavels in Havezate Es (Hardenberg) gestart

De verkoop van kavels in woongebied Havezate Es in Hardenberg start na de zomer. Het bestemmingsplan dat de bouw van de 90 woningen mogelijk maakt is onherroepelijk.

Lees verder

Hardenberg: update vertraging Havezate Es

De Raad van State doet uitspraak in het lopende beroep met betrekking tot het plan Havezate Es bij Hardenberg.

Lees verder

Vrijstaande woningen op ruime kavels in Havezate Es

De wijk Marslanden in Hardenberg wordt verder uitgebreid met woongebied Havezate Es. In dit woongebied ter hoogte van het buurtschap Collendoorn is plek voor ongeveer 90 vrijstaande woningen. De kavels zijn zeer ruim en liggen in een landelijke omgeving.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Haarmolen
1.53 km
Bushalte Kroondijk
1.72 km
Bushalte Parkweg 57
1.9 km
Bushalte Centrum
1.93 km
Bushalte Molenplein
2 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Hardenberg
1.89 km
Professor Waterinkschool
2.23 km
Vechtdal College
2.47 km
Greijdanus
2.5 km
R.K. Daltonschool
5.42 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
C&A
1.67 km
Lidl
1.68 km
Jeans Centre
1.79 km
Trekpleister
1.79 km
Hema
1.8 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Kooiker
1.85 km
Apotheek Hardenberg
1.94 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
2.58 km
Healthcare centre
5.73 km
Huisartsenpraktijk Bergentheim
6.91 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen