Prinsenstal, Beers

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Prinsenstal

Unieke kans: zelfbouwkavels in Beers!

De gemeente Land van Cuijk biedt vrije kavels aan in plan Prinsenstal in Beers. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Prinsenstal

25-09-2023

Beers (Land van Cuijk): 11 kavels in plan Prinsenstal

De gemeente Land van Cuijk biedt 11 kavels (5 voor vrijstaande woningen en 6 voor halfvrijstaande woningen) aan in plan Prinsenstal in Beers.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerk
224 m
Bushalte Molenstraat
558 m
Bushalte Dommelsvoort
989 m
Bushalte Hoenderstraat
1.27 km
Bushalte Rodevoort
1.9 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Jan de Quay School
296 m
De Tovercirkel
6.12 km
De Komeet
6.5 km
Okidoki
6.5 km
De Klinkertjes
6.54 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
3.04 km
Jumbo
3.08 km
Albert Heijn
3.44 km
Lidl
3.67 km
Trekpleister
3.81 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Overasselt
5.12 km
Via Sana
5.17 km
Service Apotheek De Vuursteen
5.89 km
Gezondheidscentrum De Vuursteen
5.89 km
Praktijk voor Tandheelkunde
5.92 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen