Kloosterakker, Assen

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de projectwebsite van de gemeente.

Kloosterakker

  • Assen

Wonen in de nieuwste buurt van Assen: plan Kloosterakker.

De gemeente Assen biedt vrije kavels aan in plan Kloosterakker te Assen, de volgende fase van nieuwbouwwijk Kloosterveen aan de westrand van de stad. Meer informatie over deze kavels is beschikbaar op de projectpagina van de gemeente.

In Kloosterakker is ruimte voor circa 500 woningen, variërend van vrijstaande woningen tot twee-onder-één-kap- en rijwoningen. Er komen kavels beschikbaar voor zowel projectmatige woningbouw als voor de particulier uitgifte.

Wilt u ook wonen in het nieuwste, met veel groen opgezette deel van Kloosterveen, met allerlei voorzieningen op fietsafstand? Wilt u ontzorgd worden rondom het ontwerp en de bouw van een woning die past binnen het beeldkwaliteitsplan? Bouwt u samen met ons uw droomhuis in een stadsdeel met tal van reeds met ons gebouwde woningen (zie de afbeeldingen) in de directe omgeving of één van onze ontwerpen als inspiratiebron?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons Inspiratiecentrum aan de Portugallaan.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u ook bij deze nieuwe uitbreiding van Kloosterveen weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Kloosterakker

Assen: tot 2035 nog eens duizend extra woningen in Kloosterveen

Kloosterveen krijgt er tot 2035 nog eens duizend huizen bij. Deze komen aan de westkant van de wijk, naast het jonge Kloosterakker. Hier worden nu 500 woningen verkocht en gebouwd.

Lees verder

Kloosterakker: dwergvleermuis en huismus kunnen verhuizen uit leegstaande boerderij in Assen

Een boerderij aan de rand van de nieuwbouwwijk Kloosterakker is het thuis van de beschermde dwergvleermuis en de huismus. Alleen moet dit pand plaatsmaken voor nieuwe woningen. Met een list hoopt de gemeente Assen dat de vleermuis en de mus hun huis verlaten.

Lees verder

Kloosterakker, de duurzame fase van Kloosterveen is in voorbereiding!

De gemeente Assen issamen met marktpartijen druk bezig met de voorbereidingen voor Kloosterakker, de volgende fase van nieuwbouwwijk Kloosterveen aan de westrand van Assen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Polweg
296 m
Bushalte Aletta Jacobsrotonde
389 m
Bushalte Kloosterbrug
653 m
Bushalte Norgervaart
674 m
Bushalte Domeinpad
730 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
GBS De Parel
727 m
Het Buitenkrijt
763 m
De Kloostertuin
850 m
OBS Kloosterveen
917 m
W.A. van Lieflandschool
2.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
480 m
Hema
480 m
Albert Heijn
790 m
Etos
793 m
ING Bank
843 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Themmen
3.14 km
Kring Apotheek Karsten
3.89 km
Atik
4.17 km
Escura Apotheek de Peeleres
4.5 km
Escura Apotheek Vredeveld
5.11 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen