Centrumeiland, Amsterdam

Toekomstig

Nieuw in de uitgifte! Inschrijven bij de gemeente Amsterdam kan van 29 november tot 10 januari a.s.

Centrumeiland

  • Amsterdam

Twee bijzondere kavels op Centrumeiland.

De gemeente Amsterdam biedt twee kavels voor de bouw van één of twee woningen aan op Centrumeiland in IJburg. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis op deze unieke kavels?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Centrumeiland

24-11-2021

Centrumeiland, Amsterdam: uitgifte twee bijzondere kavels

De gemeente Amsterdam biedt twee kavels voor de bouw van één of twee woningen aan op Centrumeiland in IJburg. Inschrijven bij de gemeente Amsterdam kan van 29 november tot 10 januari a.s.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Pampuslaan
718 m
Bushalte Peter Martensstraat
763 m
Bushalte Pieter Oosterhuisstraat
877 m
Bushalte IJburglaan
1.11 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IJburg College
1.1 km
Sint Petrusschool
3.94 km
Brede School Kors Breijer
4.66 km
KDV Hummeloord
5.06 km
Jozefschool Weesp
5.22 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
1.98 km
Dio Drogist
1.98 km
Etos
2.01 km
Vomar
2.08 km
ING Bank
2.09 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Lloyds Aphotheek
1.94 km
Huisartsenpost Diemen
4 km
Apotheek Ganzenhoef
4.82 km
Diemer Apotheek
4.82 km
Apotheek Bijlmer
4.91 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen