Middenwaard, Amstelveen

In verkoop

Nieuw in verkoop! Deadline inschrijving bij de gemeente Amstelveen: 5 september 2022.

Middenwaard

De twee laatste kavels in plan Middenwaard: pak uw kans!

De gemeente Amstelveen biedt twee riante kavels aan in plan Middenwaard, tussen de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Ontwerpt u samen met ons uw droomhuis?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Middenwaard

11-07-2022

Amstelveen doet laatste 2 kavels van villawijk Middenwaard in de verkoop

De gemeente doet de laatste twee kavels van de nieuwe villawijk aan Middenwaard in Waardhuizen, gelegen aan respectievelijk Brigantijn en Tjalk, in de verkoop. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Seine
196 m
Bushalte Punter
219 m
Bushalte Watercirkel
429 m
Bushalte Logger
554 m
Bushalte Winkelcentrum Waardhuizen
572 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Cirkel
865 m
Willem-Alexanderschool
928 m
De Pionier
929 m
Parcival
1.25 km
Klein Dumpje
1.28 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
531 m
Albert Heijn
684 m
Jumbo
702 m
Kruidvat
714 m
ING Bank
837 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Marne
367 m
Apotheek Middenhoven
871 m
Huisartsenpraktijk Melkweg
903 m
Ziekenhuis Amstelland
1.24 km
Keizer Karel apotheek
1.81 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen