Laakse Tuinen (Vathorst), Amersfoort

In verkoop

Nieuw in verkoop: 10 nieuwe kavels in Tuin 7, Tuin 12 en Tuin 16! Deadline inschrijving bij Ontwikkelingsbedrijf Vathorst: 1 maart 2021.

Laakse Tuinen (Vathorst)

  • Amersfoort

Wonen aan de meanderende Kleine Eem in Laakse Tuinen in De Laak.

Ontwikkelingsbedrijf Vathorst biedt nieuwe kavels aan in Laakse Tuinen in De Laak. Meer informatie over deze kavels vindt u op de website van het ontwikkelingsbedrijf. Bouw samen met de Woonwensfabriek uw ideale huis aan het water!

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bergenboulevard
170 m
Bushalte Riesenberg
430 m
Bushalte Drieberg
737 m
Bushalte Grenspolder
840 m
Bushalte Finse Mark
1.21 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Prof. Groenschool
816 m
GBS Het Zwaluwnest
847 m
De Laak
913 m
bibliotheek Vathorst
1.79 km
Gabrie Mehen
1.8 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Praxis
1.14 km
KPN Winkel
1.57 km
ING Bank
1.63 km
Etos
1.66 km
Trekpleister
1.66 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Amersfoort De Jonkvrouw
1.92 km
Apotheek Nieuwland
2.24 km
Kattenbroek
2.29 km
Huisartsenpraktijk Kattenbroek
2.31 km
GGD
2.38 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen